Moje BMW: E39 '03 530D M-Technik II
Imię: Karol
Wysłany: 2010-07-30, 23:51
wicik napisał/a:
ishi, nie kumam stary totalnie - najpierw piszesz o twoim poirytowaniu na temat fotek - a zaraz sam wklejasz linki do następnych
o co kaman?
ale ja do fotek nic nie mam! są jakie są, jedne lepsze inna gorsze. dobija mnie to ze co niektorzy tak sie bardziej sie podniecają efektowną fotą niż autami. nie kumam tego
ishi, nie kumam stary totalnie - najpierw piszesz o twoim poirytowaniu na temat fotek - a zaraz sam wklejasz linki do następnych
o co kaman?
ale ja do fotek nic nie mam! są jakie są, jedne lepsze inna gorsze. dobija mnie to ze co niektorzy tak sie bardziej sie podniecają efektowną fotą niż autami. nie kumam tego
Podniecają się efektowną fotą dlatego, że zrobić dobrą fotografię to też jest sztuka i miło, że ktoś to docenia.
Jeśli tego nie kumasz to równie dobrze mógłbyś wstawić foto swego auta zrobione komórką a nie lustrzanką cyfrową z za.ebistym obiektywem...przecież nie powinno to dla ciebie stanowić żadnej różnicy a jestem przekonany, że jednak wolałbyś zdjęcie z lustrzanki