Moje BMW: 523i Touring Arktissilber Metallic
Imię: Marcin Pomógł: 1 raz Wiek: 26 Dołączył: 04 Maj 2010 Posty: 335 Skąd: Bielsko
Wysłany: 2010-05-26, 22:56
Bandit napisał/a:
Wypierze wszystko, prócz kieszeni
Zastanawiam się czy nie dodawać go do prania w pralce ale nikomu nie mówcie bo może to zachwiać rynkiem proszków do prania. Nigdy nie moglem doszorować dłoni po pracy przy garażu, a tu nagle po wyczyszczeniu tapicerki wyglądały jak pupcia niemowlaka. Nie wiem jakie jeszcze może być zastosowanie ale chyba na dywan tez kapkę dam. Chyba zamówię 5L i zrobię dom nie do poznania tylko potem to głupie gadanie, ze znowu nowe dywany kupowałem. A zazdrość ludzka nie zna granic zwłaszcza jak na podjeździe stoją dwie bunie - słyszałem już z setkę opowieści w barze jak to się dorobiłem nielegalnie bmw z bratem ( uśmiałem się do łez ) tak to bywa na małych wsiach jak wokoło sami rolnicy i wieś na maxa.
Moje BMW: BMW e28 525eA, e36 328iT
Imię: Marcin Pomógł: 85 razy Wiek: 29 Dołączył: 17 Sie 2007 Posty: 10772 Skąd: Małkinia
Wysłany: 2010-05-26, 22:57
max2005 napisał/a:
Bandit napisał/a:
Wypierze wszystko, prócz kieszeni
Zastanawiam się czy nie dodawać go do prania w pralce ale nikomu nie mówcie bo może to zachwiać rynkiem proszków do prania. Nigdy nie moglem doszorować dłoni po pracy przy garażu, a tu nagle po wyczyszczeniu tapicerki wyglądały jak pupcia niemowlaka. Nie wiem jakie jeszcze może być zastosowanie ale chyba na dywan tez kapkę dam. Chyba zamówię 5L i zrobię dom nie do poznania tylko potem to głupie gadanie, ze znowu nowe dywany kupowałem. A zazdrość ludzka nie zna granic zwłaszcza jak na podjeździe stoją dwie bunie - sluszalem już setkę opowieści barze jak to się dorobiłem nielegalnie bmw z bratem ( uśmiałem się do łez ) tak to bywa na małych wsiach jak wokoło sami rolnicy i wieś na maxa.
hehehe, ja odkąd ogranizuje spoty BMW w swojej knajpce jestem postrzegany jako handlarz prochami podobno
Moje BMW: E39 530dA '02
Imię: Krzysiek Pomógł: 5 razy Wiek: 27 Dołączył: 12 Sty 2009 Posty: 990 Skąd: z okolicy Stolicy
Wysłany: 2010-05-27, 11:58
max2005 napisał/a:
Nie wiem jakie jeszcze może być zastosowanie
Ten szampon pięknie rozpuszcza też brud i osady na plastikach, doczyściłem nim wszystkie elementy w okolicy podsufitki -rączki, słoneczniki, lampki, plastiki przy pasach w słupkach -brud w oczach schodził.
Środek jest bardzo wydajny bo jeśli tapicerka nie jest zbyt brudna to wystarczy rozrobić sobie 2L roztworu, nawet przy max stężeniu 1:10 1L koncentratu wystarczy wtedy na 5 prań, a przecież pranie podsufitki robi się bardzo rzadko.
Nie mówiąc już o kosztach bo jak na efekty to są śmiesznie niskie. Trzeba mieć tylko trochę czasu i chęci.
Moje BMW: E39 518i fał osiem
Imię: Maćku pić kup Pomógł: 54 razy Wiek: 33 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 3880 Skąd: Pruszków
Wysłany: 2010-07-24, 22:45
preparat rewelacja, pięknie doczyścił mi wykładzinę w sypialni
ale jest jedno ale: mam pod łóżkiem zamontowany ultrofiolet i miejsca gdzie czyściłem wykładzinę się świecą jest na to jakiś sposób?
próbowałem wodą, sprayem do wykładzin i nic, świeci się w lampie uv
_________________ Zdrowaś muzo, bitów pełna, bas jest z Tobą;
błogosławionaś ty między gatunkami i błogosławiony owoc żywota twojego,
DJ. Święta Techniawo, Matko Rave'u, graj nade nami głuchymi,
teraz i w godzinę chill-outu naszego.
Moje BMW: E39 518i fał osiem
Imię: Maćku pić kup Pomógł: 54 razy Wiek: 33 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 3880 Skąd: Pruszków
Wysłany: 2010-07-24, 22:49
to nie to co myślisz
miałem wcześniej lokatorów i jakby było coś wylane
_________________ Zdrowaś muzo, bitów pełna, bas jest z Tobą;
błogosławionaś ty między gatunkami i błogosławiony owoc żywota twojego,
DJ. Święta Techniawo, Matko Rave'u, graj nade nami głuchymi,
teraz i w godzinę chill-outu naszego.