Moje BMW: 520i e34
Imię: Mariusz Pomógł: 6 razy Wiek: 23 Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 1609 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-07-28, 14:59
Dymiony kierunek byłby lepszy, ale to Twoje auto i z białymi też powinno być ok. Jak chcesz to poczekaj ja będę zakłądał u siebie bh do identycznych kierunków to zobaczym jak to wyjdzie. Kolor mam podony do Ciebie tyle że, shadow i wąski ryjek.
Sam jestem ciekaw jak to wyjdzie, bo na ty Twoim zdjęciu to tak średnio. z tymi białymi, choć to zdjęcie jakieś takie mocno nasłonecznione mi się wyświetla
kliknąłem na TAK ponieważ mi sie takie połączenie pofoba, nie wiem czemu, ale podoba wg mnie to pasuje, a nawet dodaje agresywności , a przy tym zostaje elegancja
Sory Polit..ale takie coś mi sie nie podoba...niestety BH z bialym kierunkiem i chromowaną nerką nie pasuje. Ostatnio podoba mi się BH + pomarańcze...tylko że u ciebie to odpada bo masz unikalny biały kierunek z tylu...i kolor twojego samochodu średnio pasuje do pomarańczy...a może odwrotnie?
Moje BMW: E34 520iT
Imię: Sebastian Pomógł: 15 razy Wiek: 23 Dołączył: 10 Lis 2007 Posty: 1258 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-07-28, 17:41
marian napisał/a:
Jak chcesz to poczekaj ja będę zakłądał u siebie bh do identycznych kierunków to zobaczym jak to wyjdzie. Kolor mam podony do Ciebie tyle że, shadow i wąski ryjek.
Sam jestem ciekaw jak to wyjdzie, bo na ty Twoim zdjęciu to tak średnio. z tymi białymi, choć to zdjęcie jakieś takie mocno nasłonecznione mi się wyświetla
Kolor mamy taki sam - orientblau Nie spieszy mi się z tą przeróbką, nawet nie jestem pewien czy będę kiedykolwiek przerabiać. Ankieta to tylko niezobowiązujące badanie opinii Będę czekać na przeróbkę u Ciebie.
Moje BMW: E34 520iT
Imię: Sebastian Pomógł: 15 razy Wiek: 23 Dołączył: 10 Lis 2007 Posty: 1258 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-07-28, 17:50
DaaN, wiele się nie pomyliłeś. Mam oświetlenie US - kierunkowskaz świeci się zamiast postojówek. Jedynie barwa nie jest tak intensywna. Gdyby nie rarytas z tyłu, to założyłbym właśnie takie, tradycyjne, marchewkowe kierunki.